Aliz
6 °C
14 °C

Végleges a Fidesz Heves megyei listája

MTI
2002.01.21. 18:10
A pétervásárai választókerületben indul Horváth László, a Fidesz Heves megyei elnöke, és ő vezeti a Fidesz-MDF területi listát is. Buttinger László, a Fidesz Heves megyei irodájának sajtószóvivője hétfőn az MTI-nek elmondta: a listát azt követően véglegesítették, hogy azt szombaton jóváhagyta a párt Országos Választmánya. A sajtószóvivő közölte, hogy a lista első hat helyezettje egyéni választókerületben is indul: az első helyen szereplő Horváth László a pétervásárai kerületben, a második helyen szereplő Homa János pedig az egri körzetben száll ringbe a mandátumért.

Őket sorrendben a fideszes Mánya Kristóf (Gyöngyös), az MKDSZ-es Szinyei András (Hatvan), a fideszes Zay Andrea (Füzesabony), illetve az MDF-es Tóth József (Heves) követi. Horváth László, Homa János és Mánya Kristóf 1998-ban ezekben a körzetekben szerezett mandátumot, Szinyei András pedig megyei listáról került a parlamentbe. A területi listán a hetedik helytől a következő a sorrend: Nyitrai Zsolt (Fidelitas), Nyerges Andor (MDF), Suha Ferenc (Lungo Drom), Farkas Zoltán (Fidelitas), Balázs József (Fidesz), Szecskó Antal (MDF), Csáki Zsigmond (Fidesz), Herman István (MDF), Wingendorf János (Fidesz), Nánási István (MDF), Társy József (Fidesz), Varga Tibor (Fidesz).

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?