Erik, Alexandra
EUR 386,15 Ft
USD 366,10 Ft
11 °C
23 °C

Hende biztos a fölényes győzelemben

MTI
2002.01.23. 17:57
Hende Csaba szerint a koalíciós pártok nagy fölénnyel nyerik meg az országgyűlési választásokat, a Fidesz és az MDF abszolút többséget szerez a következő parlamentben. A Magyar Demokrata Fórum általános alelnöke erről szerdai sajtótájékoztatóján beszélt Hajdúböszörményben, ahol bemutatta pártja képviselőjelöltjét, Püski Andrást, a Magyar Demokrata Fórum Hajdú-Bihar megyei elnökét.

Hende Csaba megítélése szerint négy év közös munkáját koronázta meg a Fidesz-MDF megállapodás és a két párt közös listája. Hende Csaba ezzel összefüggésben kijelentette: az együttműködés során az MDF megőrzi önállóságát, s a jelenlegi számarányát jóval meghaladó nagyságú frakcióval lesz jelen a következő parlamentben.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Betét