Aliz
6 °C
14 °C

Engedély nélkül gyűjtik az olimpiai aláírásokat?

Magyar Hírlap
2002.01.24. 06:46
Bár már péntek óta gyűjt aláírásokat Budapest főbb csomópontjain a Fidesz az olimpiai játékok támogatására, a Fővárosi Közgyűlés városképvédelmi bizottsága csak ma dönt az engedélyek kiadásáról - értesült a Magyar Hírlap. Varga Péter, a hivatal vállalkozási osztályának vezetője a napilapnak elmondta: január tizennyolcadikai, tehát éppen múlt pénteki keltezéssel kaptak a levelet, amely a város forgalmas pontjaira kér területhasználati engedélyt. A jogszabályok szerint közterület-használati engedélyt kell kérni bármilyen építmény vagy tárgy elhelyezésénél.

Az V. kerületben azonban kértek és múlt hét csütörtökön kaptak is engedélyt a közterületek használatra. A Fidesz sajtóosztálya a napilap megkeresésére csak ennyit közölt: "igen, természetesen van engedélyünk." Arra a kérdésre, hogy pontosan hány helyen és hol állítottak fel standokat, nem válaszoltak

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?