Albert, Lipót
3 °C
12 °C

Pokorni: az MSZP kérjen bocsánatot

MTI
2002.01.25. 16:53
Pokorni Zoltán szerint az MSZP és az SZDSZ tovább folytatja vádaskodó, rágalmazó hadjáratát, amikor a Magyar Köztársaság miniszterelnökét latin-amerikai diktátornak nevezi. A Fidesz elnöke az MSZP elnökének pénteki sajtótájékoztatóján elhangzottakra reagált az MTI-nek.

Megfogalmazása szerint a nemzeti fejlesztési terv kialakításával kapcsolatban Orbán Viktor egyértelműen fejtette ki, hogy az a szervezet, amely nem fogadja el stratégiai célként a Kárpát-medencei magyarság élethelyzetének javítását, nem lehet a kormány partnere. Pokorni Zoltán arra kéri az MSZP vezetőit, ne folytassák félelemkeltő, rágalmazó hadjáratukat. Azt is kívánatosnak tartaná, ha bocsánatot kérnének azoktól a magyar emberektől, akikben félelmet igyekeztek kelteni, és azoktól a határon túliaktól is, akikkel szembe kívánták fordítani az anyaországiakat.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?