Ödön
1 °C
11 °C

Végleges a Fidesz-MDF lista Csongrádban

MTI
2002.01.29. 13:11
A Fidesz és az MDF Csongrád megye mind a hét egyéni választókörzetében közösen indít parlamenti képviselőjelölteket a Magyar Kereszténydemokrata Szövetség (MKDSZ) támogatásával. Mind a hét jelölt jelenleg is parlamenti képviselő. A három szegedi körzetben, az 1-es, a 2-es, valamint a 3-as számúban Rákos Tibort, az MDF-es Balogh Lászlót és a város polgármesterét, Bartha Lászlót indítja ismételten a Fidesz-MDF. A 4-es számú választókörben, Csongrádon és térségében a Független Kisgazdapártból átigazolt Vincze László, az 5-ösben, Szentesen és környékén Farkas Sándor, a 6-osban, Hódmezővásárhelyen és környékén a város polgármestere, Rapcsák András, végül a 7-es körzetben, Makón és térségében Martonosi György méretteti meg magát ismét.

A megyei listán huszonegy képviselőjelölt szerepel, közülük ketten, Molnár Róbert és Vincze László korábban a Független Kisgazdapárt parlamenti politikusai voltak. Az MDF három helyet kapott a listán, az MKDSZ pedig egyet. A listát Farkas Sándor vezeti, Vincze László a kilencedik, Molnár Róbert a tizedik helyet foglalja el.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?