Erzsébet
1 °C
4 °C

Kövér: A polgárok belefáradtak az üvöltözésbe

MTI
2002.01.31. 20:16
Figyelemre méltó, hogy az SZDSZ-nek az elmúlt hetek, hónapok óta semmilyen pozitív mondanivalója nincsen, szemlátomást mindent egy lapra, a negatív kampányra tettek fel - értékelte csütörtökön Békésen tartott sajtótájékoztatón az ellenzéki párt választási kampányát kérdésre válaszolva Kövér László. A Fidesz - Magyar Polgári Párt ügyvezető alelnöke leszögezte: a kormány mindezt figyelmen kívül hagyva teszi a dolgát, higgadtan, az emberek valós gondjainak megoldására összpontosít.

- Meggyőződésem, hogy a polgárok már most is tűrőképességük határán vannak, s hogy a hátralévő két hónap alatt bele fognak fáradni az üvöltözésbe, és sokkal fogékonyabbak lesznek a nyugodt hangra és a valóságos problémák valóságos megközelítésére - hangsúlyozta. Az ügyvezető alelnök szerint megváltozott a kampány a korábbi évekhez képest: "ilyen mértékben személyre irányuló, és mocskolódó kampányt ellenzék még nem folytatott" - állapította meg.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?