Natália
1 °C
7 °C

A Munkáspárt leváltaná az Orbán-kormányt

MTI
2002.02.03. 22:01
A Munkáspártnak 12 éve nem volt ekkora esélye az Országgyűlésbe jutásra - hangoztatta a tömörülés vasárnapi, budapesti kampányindító gyűlésén Thürmer Gyula pártelnök, aki szerint az önkormányzatokban jól bizonyított embereik megérettek rá, hogy a törvényhozás munkájában is megmutathassák képességeiket.

A szónok - aki "A Munkáspártot a Parlamentbe!" transzparens alatt mondta el beszédét a kőbányai Pataky István Művelődési Házban - arról beszélt: pártjának feladata, küldetése van. Ez szavai szerint az Országgyűlésbe jutás, Orbán Viktor kormányának leváltása, a szélsőjobb térnyerésének megakadályozása, valamint a dolgozó emberek életének jobbra fordítása.

- A mi erőnk a jelöltjeinkben van - fogalmazott Thürmer Gyula, aki szerint az általuk indítottak egyszerű, tisztességes, becsületes emberek. A politikus úgy jellemezte az általa vezetett politikai erőt: az nem az egész ország, hanem a dolgozó emberek pártja és képviselete, amely a létbiztonság visszaállítását akarja, négy év alatt félmillió új munkahely megteremtését ígéri.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?