Ivó, Milán
EUR 383,35 Ft
USD 365,65 Ft
6 °C
26 °C

Az evangélikus egyház pozitív kampányt akar

MTI
2002.02.19. 12:54
A Magyarországi Evangélikus Egyházat aggodalommal tölti el a választási kampány eldurvulása, ezért minden felelős politikai erőt pozitív kampányra kér és buzdít - az erről szóló nyilatkozatot kedden juttatták el az egyház vezetői az MTI-hez. Szebik Imre elnök-püspök és Frenkl Róbert országos felügyelő kiemeli: az evangélikus egyház számára is öröm, hogy immár a negyedik szabad választásra készül az ország. Mint írják, a rendszerváltozás az egyházak számára is a szabadságot, a korlátozások megszűntét, a szolgálat kiteljesedését jelentette.

Bizakodásukat fejezik ki, hogy az evangélikus egyház tagjai részt vesznek az országgyűlési választásokon, s felelős döntésükkel hozzájárulnak a további országépítéshez."Ugyanakkor aggodalommal tölt el bennünket is a kampány durvulása, a gyűlöletkeltés, a más nézeten lévők iránti tisztelet hiánya, személyiségük gyalázása" - mutatnak rá nyilatkozatukban.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek