Aliz
6 °C
14 °C

Kellert kihallgatják a Happy End ügyében

Magyar Hírlap
2002.04.25. 06:56
Több parlamenti képviselőt hallgatnak meg a Happy End kft. üzleti tevékenységével kapcsolatos feljelentés nyomán a Szervezett Bűnözés Elleni Igazgatóság (SZBEI) VI. kerületi Aradi utcai székházában. A Magyar Hírlap értesülései szerint ismét meghosszabbították a feljelentés-kiegészítés határidejét. A rendezvényszervező cég, a Happy End több tízmilliós megbízásait, s az általa felkért cégek körét kifogásolva tett feljelentést március 25-én Juhász Ferenc szocialista képviselő. Ennek alapjául a Népszabadságban terjedelmes cikkben megfogalmazott információk szolgáltak.

Csütörtök reggel 9-re hívták a SZBEI-re meghallgatásra - a politikusok közül elsőként - Keller László szocialista képviselőt. Az MSZP frakcióvezető-helyettese a lapnak elmondta: ő már korábban, Juhász Ferenc feljelentésétől függetlenül egy írásbeli kérdésbe foglalva megtette feljelentését ismeretlen tettes ellen a Happy End-ügyben. Közölte: már a választások előtt értesült arról, hogy csütörtökön meghallgatásra várják az SZBEI-n.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?