Koronavírus adatok

2021. nov. 29.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Taksony
1 °C
4 °C

Rapcsák András fia leütötte apja ellenfelét

2001.04.10. 13:31
Nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket okozott Túri Józsefnek, Hódmezővásárhely volt alpolgármesterének Rapcsák András jelenlegi polgármester fia - értesült az Index. Rapcsák András politikai főtanácsadója szerint Ifj. Rapcsák Andrást provokálták, de nincs mit szégyellnie.
Az összecsapás a városi könyvtár előtt történt - közölte Kecskés Ákos, Túri József ügyvédje. Túri József éppen az autójába szállt volna be, amikor szidalmazni kezdték. Megfordult, és ekkor Rapcsák András fia, aki korábban a könyvtárban töltötte polgári katonai szolgálatát, és jelenleg is ott dolgozik, orrba vágta. A városi kórházban megállapították, Túri József orra eltört.

Rapcsák András politikai főtanácsadója, Lázár János az Indexnek elmondta: Ifj. Rapcsák Andrást provokálta Túri József, de a polgármester fiának nincs szégyellni valója, ugyanis amit Túri József művelt Rapcsák András gyerekeivel, azok a sebek sokkal lassabban gyógyulnak be, mint Túri úr orra. "Sajnáljuk, de nem szakad meg a szívünk Túri Józsefért" - mondta.

Túri József korábban többször is felfüggesztette tisztségéből Rapcsák Andrást, Hódmezővásárhely polgármesterét, ám a tavalyi választáson alulmaradt a Fidesz-MKDSZ képviselőjével szemben.