Zsuzsanna
-4 °C
3 °C

Az MDF kivár a kampánnyal

2006.02.20. 08:19
A Magyar Demokrata Fórum csak március 4-i nagygyűlése után erősít bele a kampányba, addig az interneten és óriásplakátokon hirdet - írja a Magyar Hírlap. A Népszava szerint lejárt minden határidő, el kell rendelni a XII. kerületi Turul-szobor bontását.

Kivár a kampánnyal az MDF

A Magyar Demokrata Fórum csak március 4-i nagygyűlése után kezd komolyabb kampányba, a párt addig főleg az interneten és óriásplakátokon hirdet – írja a Magyar Hírlap. A válalasztások előtti hajrában, a Fórum legnépszerűbb politikusára, Dávid Ibolyára alapozza kampányát. A párt választási programtervezetének középpontjában a tizenharmadik havi családi pótlék visszaállítása, egy korrupcióellenes testület felállítása és a teljes csatornázottság megvalósítása áll.

A Magyar Hírlap cikke>>>

Dávidhoz Ausztráliába is eljutottak a pletykák

Nincs több határidő a Turul-szobornak

Várhatóan nem hosszabbítják meg a XII. kerületben felállított Turul-szobor engedélyezési eljárását, így az ügyben eljáró I. kerületi önkormányzatnak valószínűleg el kell rendelnie a szobor bontását – írja a Népszava. A lap szerint a sokat vitatott szobor hívei élő lánccal és polgári engedetlenséggel akarják megakadályozni a bontás végrehajtását.

A cikk a Népszava nyomtatott kiadásában olvasható