Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Képek a molotov-koktélos támadókról

2008.04.02. 21:34
Feltehetőleg a Dér Zsuzsanna dunaújvárosi lakására támadók láthatóak egy biztonsági kamera felvételein. A szocialista politikus lakására február 8-ára virradóra dobtak Molotov-koktélt, aznap éjjel három másik városban is ez történt.

Biztonsági kamerák felvételeit tette közzé a Központi Nyomozó főügyészség a február eleji, szocialista képviselőket ért molotov-koktélos támadásokkal kapcsolatban. A felvételeket az egyik dunaújvárosi támadás helyszínén készítette egy biztonsági kamera. A képeken valószínűleg a támadók láthatóak.

Egy feltételezett támadó

A Központi Nyomozó Főügyészség tájékoztatása szerint a felvételek Dunaújvárosban, Dér Zsuzsanna képviselő háza elleni támadás helyszínén készültek. A támadás éjszakáján - február 7-éről 8-ára virradóra - egy világos színű Mercedes is elhajtott az utcában.

Két feltételezett támadó

Február 8-ra virradó éjszaka Gödön, Dunaújvárosban, Rácalmáson és Kunhegyesen történtek támadások.