Már március 15-ére készülnek

2007.02.26. 14:44

új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Pesti Imre (Fidesz) egy őszi történettel kezdett: japánok jártak csodájára a Schöpf-Mérei Ágost kórháznak, ahol speciális szülészet, koraszülött-gondozás, inkubátorprogram és veszélyeztetettterhesség-gondozás is működik. A japánok látogatását méltatta akkor Göncz Kinga külügyminiszter és Gyurcsány Ferenc is. Most viszont be kell zárni, vagyis a reform halálra ítélt sok száz magzatot.
  • cikkünk a témában:

    Közzé lehet tenni közvélemény-kutatásokat a választások előtt

    Az Alkotmánybíróság megsemmisítette a közvélemény-kutatások nyolc napos publikációs tilalmát.
  • A kutyák a nagy szívük mögé rejtik az eszüket, pedig sokkal intelligensebbek, mint eddig feltételezték róluk - erre a következtetésre jutottak magyar és japán kutatók a kutyák magatartását és szokásait vizsgálva.

    A Neue Züricher Zeitung című svájci lap online kiadásában olvasható cikk szerint Adacsi Ikuma, a kyotói egyetem kutatója szerint a legújabb tesztek alapján a kutya és gazdája közötti kommunikációban az állat gyakran jobb eredményeket ér el, mint az ember.

    Ha a kutya felvételről hallgatja a gazdája hangját, egyértelműen felismeri őt, bár az zavart okoz, ha egy idegen ember fotóját látja közben. Amennyiben a fotó és a hang azonos személytől származik, a kutya csak rövid pillantást vet rá. (MTI)
  • Közvetítésünket befejeztük, viszlát!