Ez a poszt a következő Percről percre része:

Három pofon Szűcs Erikának

Fontosabb részletek
  • A kisebbségi kormány megalakulása óta az MSZP 10-szer nem tudta biztosítani a többséget az interpellációkra adott miniszteri vagy államtitkári válaszokhoz. Hétfőn Szűcs Erika szociális minisztert háromszor szavazták le.
  • A Fidesz szerint Szűcs Erikának le kellene mondania.
  • Gyurcsány szerint a magyar bankrendszer erősebb, mint az amerikai, ezért az onnan indult válságnak nem lesz olyan erős hatása, mint ott.
  • Bajnai Gordon támogatást és kedvező hiteleket ígért a magyar vállalkozásoknak.

új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • cikkünk a témában:

    Horn: Összekaphatta volna magát az OVB

    A költségvetési szavazásra már pótolhatták volna a mandátumáról lemondott Gegesyt, de így csak januárban választják meg az utódját.
  • Wittner Mária fideszes országgyűlési képviselő, 56-os halálraítélt leragasztott szájjal fejezte ki tiltakozását hétfőn a parlamenti ülésteremben. "Leragasztottam a számat, végül is 33 évig nem beszélhettem" - mondta szokatlan akciója után. Szerinte szája leragasztása szimbolikus volt, azt jelentette, hogy ma is "össze kell szorítani a fogainkat, állkapocstörésig".

    A fideszes képviselő közölte: így tiltakozott "a kettős mérce ellen, amit az országban és a parlamentben is alkalmaznak". A mandátumáról a múlt héten lemondott Arnóth Sándor esetére utalva Wittner Mária megjegyezte: egyesek felháborodnak azon, hogy egy képviselő elengedi magát és bekiabálja, hogy "lógni fogsz", miközben - utalt Bajnai Gordon gazdasági miniszterre - ott van a kormányban az az ember, aki miatt a "Hajdú-Bétből 15 ember akasztotta fel magát". (MTI)