Hortenzia, Gergő
-1 °C
8 °C

A széfek után a vizitdíjautomatákat is dobra verik

2008.09.19. 10:22
Csütörtök estére eladták az utolsó feleslegessé vált kórházi széfet is a Kecskeméti Megyei Kórházban. A trezorokat a héten kezdték árulni, a berendezéseket leginkább magánszemélyek vitték, egyesével, kettesével, de akadt olyan is, aki egyszerre többet vett. A sikeren felbuzdulva most a szintén raktárban porosodó vizitdíj-automatákat árulja a kórház, a három automatáért 1,3 millió forintot kérnek darabonként. A bevételből a központi műtőbe vásárolnak különféle berendezéseket.

Kedden reggel kezdte árulni a feleslegessé vált 740 kórházi széfét a Kecskeméti Megyei Kórház. A mini trezorokat a beszerzési áron, 4140 forintért kínálták.

Először nem is gondolta senki, és nem is bíztak benne, hogy ekkora kereslete lesz ezeknek a bútorszéfeknek, az óriási érdeklődésnek köszönhetően gyakorlatilag három nap alatt az összes széfet eladta a kórház, sőt, annyi érdeklődő volt és még most is van, hogy napok alatt még kétszer ennyi páncélt is elvinnének ezen az áron - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Horváth Attiláné, a kecskeméti megyei kórház sajtóreferense.

Az akció sikerén felbuzdulva a kórház az időközben szintén raktárba került három darab vizitdíj-automatájától is szabadulna. 1,3 millióért bárki elviheti darabját ezeknek is.

A befolyt összeget a kórház eszközbeszerzésre fordítja.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?