Zsuzsanna
-4 °C
3 °C

Ki őröl a Vörös Malomban?

2005.12.07. 07:20
Több szocialista politikus is úgy véli, hogy sikerült "nem kívánt lépésre késztetni" a Fideszt. A Magyar Nemzet úgy tudja,jogszerűtlenül üzemel a Moulin Rouge, melyet megszálltak a szocialisták. Az összes vezető MDF-es politikus megméretteti magát egyéniben is. Igaz, maximum csak harmadélvonalbeli fideszesek mellett. Lapszemle.

Buborék

Több szocialista politikus is úgy véli, hogy sikerült "nem kívánt lépésre késztetni" a Fideszt az őszi imázskampánnyal: az ellenzéki párt narancssárga buborékos, V-betűs kampánya előre hozott válasz volt az MSZP népszerűségének gyors növekedésére. A Fidesz kampánystratégái szerintük ugyanis csak év elején szerették volna teleplakátolni az országot a mosolygó és változást hirdető Schmitt Pállal, Pelczné Gáll Ildikóval és Varga Mihállyal. Az ellenzéki párt szerint szó sincs erről. Ami biztos: mindketten tovább kampányolnak.
Részletek a Magyar Hírlapban >>>>

Kiegyenlített verseny

Valószínűleg az összes vezető MDF-es politikus indul egyéni képviselőként a 2006-os országgyűlési választásokon, így a nyolcfős frakció valamennyi tagja. A prominens fórumos képviselők, köztük Dávid Ibolya pártelnök azokban a körzetekben méretik meg magukat, ahol 2002-ben már nyertek. A vezető fórumos képviselők náluk országosan jóval kevésbé ismert fideszes indulókkal mérkőznek majd meg - tudta meg a Népszava.
A Népszava a sokat ígérő körzetekről >>>>

Szegfűszag a Vörös Malomban?

Két cég is kapott engedélyt a budapesti Moulin Rouge működtetésére, a mulató jelenleg mégis jogszerűtlenül üzemel - írja a Magyar Nemzet. A jogszerűtlenül működő mulató vagyonkezelőjének, a Budapesti Operettszínháznak a jogi képviseletét újabban Kiss Elemér egykori kancelláriaminiszter ügyvédi irodája látja el. Föltűnt a színen Doszpot Péter MSZP-s képviselő őrző-védő szolgálata is - áll az újságban, amely szerint a mulató a politika hálójában vergődik.