Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C

Nyugdíjas főmunkatárs lett Szinetár Miklós az MTV-ben

2005.08.10. 14:07
A napokban munkába állt Szinetár Miklós a Magyar Televízió Rt.-nél. Az Operaház és az MTV korábbi vezetője nemzetközi fesztiválokhoz lesz a kapocs.

Az MTV-ben jelentette be Bozóki András, hogy közös megegyezéssel távozik az Operaház élésről Szinetár Miklós, aki néhány napja ugyancsak az MTV-ben már munkába is állt.

Nyugdíjas főtanácsadó

Az MTV elnöki kabinetje nyugdíjas főtanácsadóként alkalmazza a volt főigazgatót, erősítette meg információnkat Rudi Zoltán tévéelnök, aki az új főtanácsadó jövedelmét firtató kérdésünkre azt mondta, hogy Szinetárt "rettenetesen olcsón sikerült megnyerni".

Szinetár feladata, hogy az MTV nemzetközi fesztiválokon való részvételét elősegítse. Rudi szerint az MTV kiszorult a nemzetközi fesztiválok vérkeringéséből, mert a korábbi vezetők nem törődtek ezzel a területtel. Szinetár személyes kapcsolathálójával viszont az MTV-t visszalavírozza a nemzetközi folyamba, mondta.

A volt intendáns főigazgatót nem sikerült megszólaltatnunk, mert vidéken van.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek