Erik, Alexandra
EUR 383,30 Ft
USD 365,53 Ft
9 °C
23 °C

Kormányszóvivői tájékoztatók videokonferenciával

2003.02.19. 11:26
Szerdától négy megyei jogú város újságírói is kérdezhetnek a kormányszóvivői tájékoztatókon. A Kormányzati Kommunikációs Központ ugyanis mostantól videokonferencia keretében szervezi a tájékoztatókat. Az első alkalommal autópálya-ügyben a közlekedési minisztertől lehet kérdezni.
Az MSZP még a választási kampányban alkalmazta elsőként a videokonferenciát, akkor a szocialisták prominenseitől kérdezhettek az újságírók ily módon. A kampányban két alkalommal is szervezett videó-sajtótájékoztatót a szocialista párt.

A Kormányzati Kommunikációs Központ szerdától lehetővé teszi, hogy ne csak személyesen, hanem videokonferencia keretében is kérdezhessenek az újságírók. Az első alkalommal négy megyei jogú város Debrecen, Miskolc, Szeged, illetve Nyíregyháza újságírói is kérdéseket intézhetnek a szóvivői tájékoztatók résztvevőihez.

Keszthelyi András, helyettes kormányszóvivő az Indexnek úgy nyilatkozott: tervezik, hogy újabb városokban teremtenek kérdezési lehetőséget a helyi média számára. Így a nem csak a budapestieket érintő témákról közvetlenebb formában tájékozódhatnak mind az újságírók, mind pedig a helyi médiumok fogyasztói.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek