Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Bújtatója adta fel Ambrust

1999.10.28. 11:23
Rejtegetője adta fel a viszkist, a rendőrök feladata csupán Ambrus letartóztatása volt. Magyar György, a viszkis ügyvédje csak 17 óra elteltével találkozhatott védencével.

Az a Romániából áttelepült férfi adta fel a whiskys rablót aki bérelt lakásában rejtegette és élelemmel látta el. A fiatalember azután árulta el, hol bujtatta el Ambrus Attilát, miután a rendőrök rábukkantak és őrizetbe vették.

-Megállapítottam, hogy a rendőrség valóban Ambrus Attilát fogta el szerdán - közölte a sajtó képviselőivel Magyar György miután csütörtök délben meglátogatta védencét a Gyorskocsi utcai fogdában. Az ügyvéd 17 órával letartóztatása után találkozhatott először Ambrussal, aki szerint valaki "beköpte" őt.

A rövid találkozó során az ügyvéd megtudta, hogy a Whiskysnek semmilyen sérülése nincs, a fogdában jogszerűen bánnak vele, csak úgy mint elfogása idején.

Magyar bejelentette: újabb ügyvédi megbízást kapott Ambrustól, így mind a polgári, büntetőjogi és szerzőijogi képviselét ő látja el a jővőben. A rendőrség csütörtök egy órakor hallgatja ki először Ambrust, két órakor pedig részletes sajtótájékoztatót tart a Teve utcai központban.