2024. július 14. 21:00
Spanyolország
Anglia

Bújtatója adta fel Ambrust

1999.10.28. 11:23
Rejtegetője adta fel a viszkist, a rendőrök feladata csupán Ambrus letartóztatása volt. Magyar György, a viszkis ügyvédje csak 17 óra elteltével találkozhatott védencével.

Az a Romániából áttelepült férfi adta fel a whiskys rablót aki bérelt lakásában rejtegette és élelemmel látta el. A fiatalember azután árulta el, hol bujtatta el Ambrus Attilát, miután a rendőrök rábukkantak és őrizetbe vették.

-Megállapítottam, hogy a rendőrség valóban Ambrus Attilát fogta el szerdán - közölte a sajtó képviselőivel Magyar György miután csütörtök délben meglátogatta védencét a Gyorskocsi utcai fogdában. Az ügyvéd 17 órával letartóztatása után találkozhatott először Ambrussal, aki szerint valaki "beköpte" őt.

A rövid találkozó során az ügyvéd megtudta, hogy a Whiskysnek semmilyen sérülése nincs, a fogdában jogszerűen bánnak vele, csak úgy mint elfogása idején.

Magyar bejelentette: újabb ügyvédi megbízást kapott Ambrustól, így mind a polgári, büntetőjogi és szerzőijogi képviselét ő látja el a jővőben. A rendőrség csütörtök egy órakor hallgatja ki először Ambrust, két órakor pedig részletes sajtótájékoztatót tart a Teve utcai központban.