Árpád
-2 °C
4 °C

Kövér: D-209-esek uralják az országot

2002.07.06. 22:34
Az őszi önkormányzati választásokra történő mozgósításra, saját jelöltek állítására hívta fel Kövér László, a Fidesz választmányi elnöke a zalai polgári köröket azok első, zalaegerszegi találkozóján, szombaton.
- Az országgyűlési választásokon az általunk elképzelt jövő lehetőségeit vesztettük el, de másfelől a polgári oldal megerősödését nyertük - mutatott rá Zala megye közel félszáz polgári körének képviselői előtt. Kövér László szavai szerint az őszi helyhatósági választások tétje, hogy vagy az MSZP erősíti meg pozícióit, vagy a polgári összefogás lesz képes az eddiginél is jobb eredményt elérni.

A zalai polgári körök találkozóján nyilatkozatot fogadtak el, amely többek között a kisebb települések polgári köreinek létrehozását, a közéletnek az "árulóktól és hálózati emberektől való megtisztulását" támogatják. - A polgári köröknek nem önmagukat, hanem a bizonytalan szavazókat kell meggyőzniük, ezért menni kell házról házra az igazuk bizonyítása és az általuk állított jelöltek támogatottságának megszerzése érdekében - hangsúlyozta Kövér László.

Napi politikai kérdésekrol szólva Kövér László kifejtette: nem a választási vereséget nem tudják elviselni, hanem azt, hogy "D-209-esek uralják az országot". - Ami Horn Gyula magas kitüntetésre való felterjesztését illeti: ha a köztársasági elnök ellenvetése ellenére a kitüntetést bármilyen módon mégis megkapná, az a rendszerváltás szembeköpését jelentené - mondta Kövér László.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?