Klaudia
-4 °C
2 °C

Öt napott töltött halott anyja mellett a kislány

2004.01.28. 13:25
Öt napon keresztül volt bezárva halott édesanyjával egy hároméves amerikai kislány, miután autójuk lecsúszott az útról, és egy fának ütközött. Angel Emery már jól van.
Egyedül élt túl öt napot egy hároméves kislány, miután édesanyjával balesetet szenvedtek Arizona államban, az Egyesült Államokban - értesült az AP amerikai hírügynökség.

Kekszet evett

A kislányt, Angel Emeryt kiszáradás és kihűlés veszélye miatt repülővel szállították a maricopai kórházba, kedden már kielégítő állapotáról érkezett jelentés.

"Az egyetlen dolog, amit meg tudott velünk osztani, az az volt, hogy az autóban talált keksszel vészelte át ezt a hosszú időt." - számolt be az arizonai közbiztonsági hivatal szóvivője az AP-nek.

Átölelte halott anyját

A negyvennégy éves anya már az ütközésben életét vesztette, ami január 20-án következett be. A balesetet az eső vagy hó miatt csúszós út okozhatta - számoltak be a vizsgálat eredményeiről a hatóságok.

Az összetört roncsot azért nem láthatták az arra közlekedők, mert az autó egy, a főúttól tizenöt méterre eső fának ütközött, miközben vagy hat métert csúszott lefelé a töltésről.

Végül hétfőn egy gyalogos talált rá a roncsra benne a kislánnyal, aki egy pokrócba burkolózva ölelte át halott édesanyját.

A hatóságok azt feltételezik, hogy a kislány a vezetőülés mögött feküdhetett a karambol pillanatában, és ezért élhette túl a szerencsétlenséget.