Árpád
-2 °C
4 °C

Rendőrök várták a rablásból hazatérő fiatalt

2008.04.10. 19:03
A 400 ezret zsákmányoló késes rablót felismerték a helyiek Mosonszolnokon.

Csupán negyed óráig örülhetett zsákmányának az a fiatalember, aki kirabolta a Győr-Moson-Sopron megyei Mosonszolnok takarékszövetkezetét csütörtökön délután. A helybéli férfi egy késsel hadonászott a pénzintézetben, majd ahogy hazaért, elfogták a rendőrök.

A fiatalember csütörtök délután egy körül lépett be a mosonszolnoki takarékszövetkezetbe. Váratlanul odalépett az egyik alkalmazotthoz, és a több mint húsz centiméteres késével hadonászva pénzt követelt. A megrémült nő 400 ezer forintot adott neki. A rabló ezután hazagyalogolt.

Miután a rabló helybeli, a személyleírások alapján gyorsan rájöttek ki volt. A rablás után alig negyed órával a rendőrök elfogták a 27 éves támadót, aki megpróbálta ugyan elrejteni az elrabolt pénzt, ám végül meggondolta magát, és átadta a bankókat.

A férfi a rabláshoz használt kést menekülés közben eldobta, de a rendőrök megtalálták. A férfit őrizetbe vették, rablás miatt indult eljárás ellene. A gyorsított eljárás szabályai szerint a férfit már pénteken bíróság elé állítják.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?