Piroska
-2 °C
5 °C

Virágot vettek a cserbenhagyó gázolók

2004.05.05. 11:25
Tolatás közben gázoltak el egy férfit Nyírvasváriban. A női sofőr mellett ülő férfi a gázolás után megvizsgálta a kocsit, majd a közelben virágcsokrot vásárolt, végül a sofőrrel segítségnyújtás nélkül elhajtottak. Az esetről szemtanúk számoltak be, a tetteseket még keresik.
Csaknem halálra gázolt egy gyalogost, majd elmenekült a helyszínről egy női autós Nyírvasváriban. A cserbenhagyók cinizmusát jelzi, hogy a gázolás után ellenőrizték, nem sérült-e meg az autójuk, ám a súlyosan megsérült áldozatra ügyet sem vetettek.

A kedden dél körül történt eset vétkeseit a lakosság segítségét kérve keresi a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei rendőrség.

Az eddigi adatok szerint a szabolcsi faluban egy piros színű autó női sofőrje figyelmetlenül tolatott ki a Kossuth utcára, ahol elgázolt egy középkorú helybéli férfit, aki a balesetben súlyosan megsérült - erősítette meg az Indexnek Fülöp Gergely a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei rendőrség szóvivője.

Virágot vásárolt

Az anyósülésen ülő férfi ekkor kiszállt a kocsiból, és megnézte, hogy történt-e valami az autóval, ám a sérültre egy pillantást sem vetett. Miután visszaült, a sofőr néhány tíz méterrel arrébb hajtott, ahol a férfi újból kiszállt, s egy gazdaboltban egy csokrot vásárolt.

Végül a cserbenhagyók elhajtottak a helyszínről. A rendőrség a vétkesek felkutatása érdekében várja az esetleges szemtanúk jelentkezését.