Árpád
-2 °C
4 °C

Rendszeresen a tilosban parkol Garamvölgyi

2007.05.18. 11:32
Több fénykép is készült a XIII. kerületben Garamvölgyi László rendőrszóvivő tilosban parkoló autójáról. Helyi olvasóink szerint rendszeres az eset, amit a rendőrtábornok is elismert, de azt állítja, neki lehet.

Morális válságban a rendőrség. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a rendőri vezetés sem tartja be azokat a szabályokat, amiket az állampolgárokkal betartatnak.


A kép március közepén készült

A rendőrbotrány hullámait meglovagolva egy XIII. kerületi lakótól kaptunk képeket, amiken Garamvölgyi László, az országos rendőrfőkapitány szolgálati autójával parkol.


Ez a kép pedig április közepén

Olvasónk beszámolója szerint a főrendőr tábornok rendszeresen hagyja ott hétvégenként kék színű szolgálati Skodáját a Budai-Nagy Antal és a Hollán Ernő utca sarkán pont a megállni tilos tábla után. (A troliforgalom egyébént rendszeresen megakad ezen a környéken a tilosban parkoló autók miatt.)

A 21 éves lány megerőszakolásával meggyanúsított rendőrök miatt tartott pénteki rendőrségi sajtótájékoztatón megkérdeztük a képekről Garamvölgyit, aki elismerte, hogy valóban ott szokott a tilosban parkolni, "meg is büntetik" érte. A lapunk által megkérdezett lakók szerint ez nem igaz.

Ennek némileg ellentmond, hogy a tábornok ezután újságírónknak azt állította, mivel ő rendőr, szolgálati autójával a tilosban is parkolhat. Ebben mi erősen kételkedünk, megkülönböztető jelzéseket például nem szokott használni a parkoláshoz.


Ilyen kép nem készült, mi manipuláltuk

"A magyar rendőrség gigantikus szervezet, 35-36 ezer emberről van szó, van elit, van derékhad és vannak megtévedt tagjai'" - nyilatkozta csütörtökön az Indexnek Kondorosi Ferenc rendészeti államtitkár. Garamvölgyi vajon melyik kasztba tartozik? Vagy létezne megtévedt elit is?

Ön is látott szabálytalankodó főrendőrt? Ha igen, küldjön terhelő bizonyítékokat!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?