Klaudia
-4 °C
2 °C

Liftben, pincében, áruházban szeretkeznek a németek

2003.06.13. 09:03
Bajorországban az erkély, Hamburgban a pince, Szászországban a lift az extrém szeretkezés helye, a régiók szerint nagy megosztottságot mutató eredményekre a Playboy volt kíváncsi.
A németek kedvelik a szabad ég alatti szexet. Az Emnid közvéleménykutató intézetnek a Playboy számára készített reprezentatív felmérése szerint minden harmadik német (34 százalékuk) élvezte már a szabad ég alatti szerelmeskedés gyönyöreit. Nyilvánvaló azonban, hogy a németek autójuk iránti őrült rajongása is szerepet játszik abban, hogy előszeretettel keresnek maguknak eredeti szerelmi fészket.

A megkérdezett ezer személy 17 százaléka arra a kérdésre, hogy mi volt eddigi legszokatlanabb szerelmi fészke, azt válaszolta, hogy megesett már, amikor szobájuk négy fala helyett a négy kerekű járművet választották.

Ekkora mozgékonyság azonban nem mindenkire jellemző. Minden negyedik megkérdezett azt válaszolta, hogy szerelmi játékaihoz eddig még soha nem hagyta ott az ágyát. Emellett úgy tűnik, hogy "az ágyból való menekülés" az időjárás függvénye.

Bajorországban például a megkérdezettek tíz százaléka szívesen megy az erkélyre szerelmeskedni. A hűvösebb éghajlatú Hamburgban ellenben a párocskák inkább a pincében húzzák meg magukat (12 százalék). A Saar-vidéken csaknem minden ötödik megkérdezett (18 százalék) áruházban szerelmeskedik, Szászországban pedig 14 százalék a liftet találja erre a legmegfelelőbb helynek - áll a dpa ismertetésében.