Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kerékbilincsekre vadászik a Köszörűember

2003.09.15. 11:31
A londoni Köszörűember önmagát szuperhősként beállítva, kosztümben fűrészeli le a kerékbilincset a megbírságolt autókról.
Szupermenként fűrészeli le a megbüntetett autókról a kerékbilincseket egy exhibicionista népboldogító Londonban, adta hírül az Ananova.

Köszörűember

A férfi önmagát Köszörűembernek nevezi, testhez feszülő kék ruhában és fekete palástban járja London utcáit, és ahol megbilincselt autót lát, gyorsvágójával nekiesik a bilincsnek.

Szolgáltatásaiért nem kér fizetséget, és bár az autósok sem ússzák meg büntetés nélkül, legalább el tudnak hajtani a helyszínről.

A Köszörűember honlapján magát Anglia első kerékbilincs felszabadítójaként, felforgató és szórakoztató szuperhősként jellemzi. A kerékbilincsek hőse tudja, hogy tette bűncselekménynek számít, de vállalja a következményeket.

"Vállalom a rizikót, de nem érdekel, ezt a közjóért csinálom. És szeretem hordani ez a ruhát" - nyilatkozta az Ananovának.