Hortenzia, Gergő
-1 °C
8 °C

Alligátor végzett a húszéves lánnyal

2004.09.27. 21:53
Hétfőn találták meg annak a húszéves lánynak a holttestét, akit egy alligátor ölt meg vasárnap éjszaka Floridában. Utoljára júliusban volt hasonló eset.
Egy húszéves lányt mart halálra egy alligátor az Egyesült Államokban, Florida államban. Az állat valószínűleg éjszakai fürdőzésen kapta a lányt nagyszülei part menti házától nem messze, értesült az AP.

A George-ai Michelle Reeves holttestét édesapja találta meg a tóban egy lakóövezet közelében vasárnap, számolt be a helyi serif szóvivője. A lány és az apja a nagyszülőket jött meglátogatni Fort Myersbe.

A lány jobb karját az alligátor válltól leszakította, de az áldozat testén több helyütt is találtak harapásnyomokat. A lányt éjjel fél három körül látták utoljára, apja másnap délelőtt kezdte keresni, és amikor megtalálta a parton a ruhákat, értesítette a serifet.

A serif szóvivője beszámolt arról, hogy a lány többször mondogatta vasárnap, hogy úszni szeretne a tóban. Az állami vadőrség hétfőn bejelentette, hogy egy alligátort elszállított a térségből.

Legutóbb júliusban történt hasonló eset, amikor az 54 éves Janie Melsek halt meg már a műtőasztalon, miután egy három és fél méter hosszú alligátor megtámadta. A nő tereprendezésen dolgozott a Sanibel szigeten, Floridában.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?