Antal, Antónia
-1 °C
4 °C

Négy embert lőttek meg az 5-ös út menti balhéban

2006.10.09. 09:59
Egy embert hasba, hármat végtagon lőttek vasárnap éjszaka az 5-ös út mentén, amikor két társaság, mintegy 50 fő vitába keveredett egymással, amikor nem tudtak megegyezni két autó cseréjéről.

Egy ember súlyos, három könnyű sérülést szenvedett vasárnap éjjel Pest megyében az 5-ös számú főút mentén, ahol két csoport tagjai lövöldözésbe, illetve verekedésbe keveredtek egymással.

Pantó Tamás adjunktus, az Uzsoki utcai kórház orvosa hétfőn az MTI-nek elmondta: mind a négy sérült állapota stabil.

Egy hason lőtt férfi súlyos sérüléseket szenvedett, ugyanakkor belső sérülése nincs. Egy embert vállon, egy másikat combon lőttek. A harmadik könnyebb sérültet lágyék tájékon szúrták meg.

A verekedés egy autó adásvétele miatt robbant ki, tájékoztatta a Dabasi rendőr-főkapitányság az MTI-t. Két férfi autót akart cserélni vasárnap délután, amikor eddig még tisztázatlan ok miatt összeszólalkoztak. Személyi sérülés ekkor még nem történt.

Este az egyik fél egy 50-60 tagú társaság segítségével kardokkal, kaszákkal, baseballütőkkel támadt a másik félre az 5-ös számú főút mentén.

A rendőrség megkezdte a kihallgatásokat, de miután közel félszáz ember kikérdezésére van szükség a történtek rekonstruálásához, az esetről részletes tájékoztatás csak később várható.