Ágnes
-1 °C
2 °C

Elítéltek egy nyolcéves zaklatót

2003.12.05. 10:23
Két év próbaidőre, és a szexuális bűnelkövetők számára kialakított rehabprogram elvégzésére köteleztek egy nyolcéves kisfiút, aki a Mary Poppins nézése közben hétéves kislányokat fogdosott.
Várhatóan egy nyolcéves kisfiú lesz a Michigan állambeli Wayne megyében a legfiatalabb személy, akit arra köteleznek, hogy részt vegyen a szexuális bűnözők rehabilitációs programjában, miután négy hétéves osztálytársnőjét zaklatta - írja a Hudson Chronicle.

A kisfiút, akinek nevét kiskorúsága miatt nem hozták nyilvánosságra, egyelőre deviáns viselkedésért és nem bűncselekmény elkövetéséért büntetnek meg. A határozatot még szerdán hozták.

Csak a Mary Poppinst akarták megnézni

Mint a pingvinek
A kisfiút egyénileg kezelik majd, mivel kora miatt nem ajánlott csoportban foglalkoztatni. A bíró ezen felül még két év próbaidőre ítélte a kislányokat simogató kisfiút.

A szexuálisan túlfűtött gyermek azt az idilli májusi pillanatot használta ki osztálytársainak zaklatására, amikor az iskolában a Mary Poppinst nézte az osztály. A fiú egyiküket jól megsimogatta, a másik három lánynak pedig "nem megfelelően" fogdosta ruhadarabjait.

A kisfiút védő Richard Marcil ügyvéd az ítélethozatal után elmondta, elégedett a bírói döntéssel.