Gábor, Karina, Ders
-3 °C
6 °C

Liftben erőszakoskodott egy tízéves lánnyal

2004.12.08. 17:43
A sportos testalkatú férfi a X. kerület egyik lakóházának liftjében erőszakoskodott a kislánnyal, de közösülés nem történt.
Egy tízéves kislányon követett el erőszakot egy férfi a főváros X. kerületében, értesült a HavariaPress Az ügyben szemérem elleni erőszak miatt folytat nyomozást a rendőrség.

Az elkövető szerdán délután negyed öt körül a kőbányai Hang utca egyik lakóházának liftjében egy tízéves kislányon követett el erőszakot. Az Index BRFK-tól származó információi szerint közösülés nem történt.

Az elkövető körülbelül 180 centiméter magas, átlagosan sportos testalkatú, haja rövid, fekete, hátrazselézett. A bűncselekmény elkövetésekor fekete színű, rövid ujjú, testhez simuló pólót és sötétkék színű, térdénél keresztben csíkszerűen koptatott farmernadrágot viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja munkaidőben az ismert rendőrségi telefonszámokat, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöld számán.