Szexfilmmel zsarolja a tanárnőt volt barátja

2009.02.24. 09:37
Állítólag felvette közös együttlétüket egy vasi tanárnő volt barátja, aki azzal zsarolja az asszonyt, hogy a kisfilmet felteszi az internetre, ha a nő nem tér hozzá. Egyelőre azonban megelégszik annyival, hogy szórólapokon követelje: távolítsák el a pornósztárt az iskolából. Illetve felháborodott szülőként és tévériporterként hívogatja az igazgatót, rúgná ki volt barátnőjét.

Táppénzen van, és nyugtatókon él egy vasi tanárnő, mivel annyira megviselte, hogy volt barátja a szakítás óta zaklatja: szórólapokon, plakátokon terjeszti, hogy a hölgy egy szexfilmben szerepel az interneten, írja a vasnepe.hu. A tanárnő több mint tizenöt éve elvált, egyedül nevelte fel gyermekét, aki tavaly végzett az egyetemen, és a fővárosban kezdett új életet párjával. Az ötvenes évei elején járó nő tavaly ősszel gondolta úgy, megpróbálkozik a társkereséssel.

Novemberben egy internetes portálon bukkant rá a korban hozzá illő, közeli faluban élő, szintén régen elvált férfira. Találkozgatni kezdtek, és a férfi bevallotta neki, hogy első látásra beleszeretett, a hölgy azonban óvatosabb volt, úgy érezte, neki több időre van szüksége, hogy tisztába jöjjön érzelmeivel. És volt is oka az óvatosságra: miután megismerte a férfit, egyre többször csörrent meg a telefonja úgy, hogy a készülék nem jelezte ki a hívó számát, és senki nem szólt be a telefonba, illetve január végén egy ismeretlen telefonszámról kapott egy sms-t, amelyben egy állítólagos hódolója azt írta, évek óta szereti, gyakran látja a városban, így tudja, hogy van barátja, de szeretné tudni, van-e esélye.

A nő, a vasnepe.hu szerint, azt gyanította, hogy a férfi így akar meggyőződni a hűségéről és kérdőre vonta. A férfi persze tagadott, magyarázkodott, a tanárnő pedig szakított vele. És akkor kezdődött a haddelhadd: a férfi percenként telefonált, e-mailekkel bombázta a nőt, február 2.-án pedig közölte Zsuzsával, hogy egy intim együttlétüket videóra vette, és a filmet feltette több videómegosztó portálra.

"Megölted a lelkem és a szívem egy darabját. Akkor most benned fog meghalni valami, ha megtudod a lényeget. Az előbb néztem, már 640-en letöltötték a filmet. Tudatom veled, hogy hétfőn én személyesen teszek arról, hogy az igazgatód megtaláljon bennünket a neten. Vagy elfogadod a feltételeimet, vagy szakmai halott vagy, mert te is tudod, hogy még a megyében sem tudnál tanárként elhelyezkedni, ha a főnököd megtudja a filmet", foglalja össze a tanárnőnek küldött sms-ek és e-mailok lényegét a vasnepe.hu.

A nő február 5-én feljelentette zaklatóját, majd főnökének is elmesélte a történetet. Így az igazgatót nem érte meglepetésként, amikor a férfi 9-én felhívta, és közölte, hogy Zsuzsa szexfilmben szerepel az interneten. Később hol felháborodott szülőként, hol egy kereskedelmi tévé riportereként telefonált az igazgatónak, és a szexfilm iránt érdeklődött.

Február 10-én délután az iskola előtt több száz szórólapot szórt ki egy autóból, melyeken szintén azt követelte, hogy a pornósztár tanárnőt rúgják ki az iskolából. Később plakátokat ragasztott az iskola falára, és a tanárnő utcáját is elárasztotta szórólapokkal, több rokonát, ismerősét is felhívta telefonon, hogy beszámoljon az állítólagos szexfilmről.

A február 17-én hallgatta ki a rendőrség, és lefoglalta a laptopját. A zaklató még aznap bement a tanárnő iskolájába, és egy ügyvéd jelenlétében aláírt egy nyilatkozatot, amelyben elismerte, hogy ő akarta bajba keverni az asszonyt, és elnézést kért a kellemetlenségekért. De a történet nem ért véget: vasárnap este egy tanár vette észre, hogy az iskola falára kétszer felfestették: x.y. nem tanárnő, hanem pornósztár, ne tanítson ebben az iskolában! Az igazgató feljelentést tett a rendőrségen rongálás miatt.

A vasnepe.hu a zaklató férfi véleményére is kíváncsi volt, az újság szerint az illető azt mondta őszintének tűnő hangon a telefonba:„53 éves vagyok, és nőt én még így nem szerettem". A férfi később jelentkezett szerkesztőségünkben és közölte, hogy a szexfilmet bár a rendőrség nem fogja megtalálni a laptopján, létezik, és tőle függ, hogy mikor kerül fel az internetre. És arra is megkérte az újságírót, mondja meg a tanárnőnek, hogy kerüljön bármibe, tönkre fogja tenni az életét.