Megfojtották, majd felgyújtották

2009.03.13. 14:50
A boncolás pénteken kiderítette, amire a helyszíni szemlén nem tudott választ adni az igazságügyi orvosszakértő: gyilkosság történt Dunakeszin.

Gyilkosság áldozata lett az a 41 éves dunakeszi férfi, akinek holttestét csütörtök délután találták meg, közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken.

A hajléktalan férfi holttestét a szakorvosi rendelő mögötti területen, a város Fő útja melletti bokros területen találták meg.

A férfi testén égési sérülések voltak láthatóak, de a helyszínre érkező igazságügyi orvosszakértő idegenkezűségre utaló külsérelmi nyomokat nem talált, így csak a boncolás során lehetett megállapítani a halál pontos okát.

A tűzvizsgáló elsődleges véleménye szerint valamilyen gyúlékony folyadékkal önötték le a férfit, ezt a Kutyás Mentőszolgálat erre kiképzett kutyájának jelzése is megerősítette.

A pénteki boncolás során az igazságügyi orvosszakértő egyértelműen megállapította, hogy a férfi halálát idegenkezűség okozta, a halál oka fulladás.Hogy mikor történt a gyilkosság egyelőre nem tudni.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály Életvédelmi Alosztálya emberölés miatt ismeretlen tettes ellen nyomoz.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport