Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Felgyújtottak egy éttermet Dunaharasztiban

2009.04.10. 11:37
Közvetlenül a nyitóbuli előtt semmisült meg a faszerkezetű épület, a kár húszmillió forint. Néhány embert igazoltattak a környéken, de nem tudni, a tettes köztük volt-e.

Szándékos gyújtogatás történt a csütörtök éjjel kigyulladt Mokabo Beach nevű, átadás előtt álló dunaharaszti étteremben - közölte a rendőrség.

A helyszínen égésgyorsítót találtak a tűzvizsgálók, ami szándékos gyújtogatásra utal.

Az épület teljes terjedelmében, a berendezésekkel együtt kiégett. Az elsődleges szakértői vizsgálatok szerint a kár eléri a húszmillió forintot. Személyi sérülés nem történt.

A helyszínelés során több környéken tartózkodót igazoltattak, de azt még nem tudják, hogy van-e közük a tűzesethez.

Hatalmas pénteki nyitó bulira készültek a vadonatúj étterem tulajdonosai - mondta egy szemtanú, aki észlelte a lángokat, és értesítette a tűzoltóságot.

A neve elhallgatását kérő férfi elmondta: ő Dunaharaszti sportszigetén egy teniszklubot működtet, éppen a leégett olasz-japán étterem szomszédságában. Mivel egy kétszáz négyzetméteres, zsindelytetős, faszerkezetű épületről van szó, a lángok pillanatok alatt elborították az egész házat - idézte fel a szemtanú.