Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Felgyújtották az orosházi áruházat

2009.04.27. 15:19 Módosítva: 2009-04-27 15:23:26
Egyértelműen szándékos gyújtogatás miatt égett le az orosházi, kínai termékeket forgalmazó áruház. Ráadásul, 2008-ban egyszer már megpróbálták felgyújtani az épületet.

Szándékos gyújtogatás miatt indított nyomozást a rendőrség az orosházi áruház tűz miatt. A kínai termékeket árusító üzlet hétfőn hajnalban, az árukészlettel együtt teljesen kiégett. A kár körülbelül 100 millió forint. Senki sem sérült meg, az üzlet és a fölötte lévő tetőtéri lakások üresek voltak. A tüzet negyven tűzoltó két óra alatt fékezte meg Orosháza belvárosában, a Könd utcában. A rendőrség egyelőre ismeretlen tetttes után nyomoz.

2008 augusztusában egyszer már megpróbálták felgyújtani az üzletet, akkor két és fél millió forintos kár keletkezett a berendezésben. A rendőrség 2008 decemberében eredménytelenül zárta le a nyomozást, most vizsgálják, hogy a két eset között van e összefüggés - mondta Albert István, a Békés megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.