Lelőtték az ifjú amerikai rappert

2009.05.19. 09:14 Módosítva: 2009.05.19. 14:36
A rendőrség csak azt erősítette meg, hogy lelőttek egy 21 éves férfit, a kiadó azonban állítja, Dolla volt az áldozat.

Egy Los Angeles-i bevásárlóközpont előtt lelőtték hétfőn a Dolla néven ismert rapzenészt. A francia hírügynökség azt írja, a helyi rendőrség nem erősítette meg, hogy a lövöldözés 21 éves áldozata a rapper, aki feltörekvő zenésznek számít az Egyesült Államokban. Dolla zenekiadója szerint azonban biztos, hogy a zenész az áldozat.

dolla

Az atlantai zenészt a Los Angeles-i Beverly Center bevásárlóközpont bejárata előtt lőtték le, helyi idő szerint hétfő délután 3 óra körül. A rendőrség hivatalos közlése szerint az áldozat 21 éves volt, aki a kórházba szállítás után, a Cedars Sinai Egészségügyi Központban halt meg. Azt nem erősítették meg, hogy a lövöldözés áldozata a rapper lenne. A hatóságok közleménye szerint az ügyben hétfőn őrizetbe vettek egy gyanúsítottat a Los Angeles-i nemzetközi repülőtéren. A férfinél állítólag egy fegyvert találtak.

A rapper kiadója, Sue Vannasing szerint azonban egyértelmű, hogy az áldozat Dolla. A férfit állítólag fejbe lőttek, miközben egy másik rapperrel, DJ Shabbazz-al együtt a bevásárlóközpont előtt várakoztak. Dolla kiadója szerint a lelőtt rapper Atlantából Los Angelesbe repülve összeverekedett a repülőgép egy másik utasával. De a kiadó szerint nem biztos, hogy az ügynek köze lehet a gyilkossághoz.

Dolla Chicagóban született. Akkor költöztek Atlantába, amikor 5 éves korában apja az ő és huga szeme láttára öngyilkosságot követett el. Dolla általános iskolában kezdett rappel foglalkozni.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport