Megölte élettársát, mert az férfi volt

2009.06.23. 15:56 Módosítva: 2009.06.23. 15:59
Vlagyimir nem tudta elviselni, hogy Kamilla eredetileg Kirill volt a Dnyeszteren túli területen.

Egy volgográdi férfi megölte élettársát, mert rájött, hogy korábban ő is férfi volt - jelentette a Tvoj Gyeny című orosz bulvárlap.

Vlagyimir Szentpéterváron, egy turistaúton ismerkedett meg Kamillával. Szerelembe estek, és amikor már két éve együtt voltak, Vlagyimir megkérte Kamilla kezét - ő azonban kosarat adott neki.

A sértett férfi nyomozásba kezdett, feltörte kedvese elektronikus postafiókját. Végül kiderítette, hogy Kamilla valójában fiúként jött a világra Tiraszpolban, Moldova Dnyeszteren túli területén, és a Kirill nevet viselte, de két évvel megismerkedésük előtt Ausztráliában nővé operáltatta magát, majd új papírokkal Volgográdban telepedett le.

Vagyimir egy vadászfegyverrel a nemi szervekre célozva megölte kedvesét, majd ereit felvágva maga is öngyilkosságot kísérelt meg, de őt megmentették.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport