Már két embert ölt a Madonna-koncert

2009.07.17. 09:49 Módosítva: 2009.07.17. 10:09
Belehalt sérüléseibe pénteken Marseille-ben az a technikus, aki súlyosan megsérült a Madonna-koncert egyik színpadának összeomlásakor.

Csütörtökön összeomlott az egyik színpad, amit Madonna Marseille-i koncertjére építettek a Vélodrome stadionban. Az egyik munkás, egy 53 éves francia férfi a helyszínen meghalt, egy 32 éves brit férfit válságos állapotban szállítottak a kórházba, de péntek reggelre életét vesztette.

Az eredetileg vasárnapra tervezett koncert egyik színpada egyelőre ismeretlen okból omlott össze, annyit lehet tudni, hogy az egyik tető leomlott, és magával rántott egy darut. A két haláleseten kívül további hat ember megsérült. A tragédia miatt lefújták a koncertet. A színpad alatt több technikus állt, amikor az összeomlott.

Madonna turnéjának marseille-i koncertjét az Olympique Marseille futballcsapat otthonában, a 60 ezer néző befogadására alkalmas Vélodrome-stadionban tartották volna meg, a másik franciaországi koncert július 9-én volt Párizsban. Magyarországon augusztus 22-én lép fel a Kincsem Parkban.