Kiugrott az ötödikről egy férfi

2009.07.26. 12:18
Meghalt az a kecskeméti férfi, aki egy családi verekedés után vetette ki magát az ötödik emeletről. A férfi azért ugrott, mert azt hitte, agyoncsapta élettársát, de tévedett. Ugrás előtt még hívta a mentőket, akik az asszonyt meg tudták menteni, de őt nem.

A helyszínen életét vesztette egy kecskeméti férfi, aki egy családi veszekedés után kiugrott az ötödik emeletről, mivel azt hitte, megölte élettársát. A rendőrség szerint mielőtt a mélybe vetette magát, a férfi telefonált a városi ügyeletre mondván: összeveszett, majd összeverekedett élettársával. Kérte az ügyeletest, hogy küldjenek azonnal mentőt, mert lehet, hogy a nő meghalt. „Legalább az asszonyt mentsék meg, őt már úgysem lehet", tette hozzá könyörögve a telefonáló.

A rendőrök és a mentőszolgálat munkatársai egyszerre érkeztek az Aradi vértanúk téri társasházhoz, ahol a lakásba bejutva a nőt életben találták. Őt a mentősök kisebb-nagyobb sérülésekkel kórházba szállították. A férfin azonban már nem tudtak segíteni, ő ugyanis kiugrott az ötödik emeleti lakás ablakán és a helyszínen életét vesztette.