Kivágták méhéből a magzatot

2009.07.29. 20:43 Módosítva: 2009.07.29. 21:58
Kivágtak anyja hasából egy kisbabát az Egyesült Államok Massachusetts tagállamában. A nő meghalt, de az orvosszakértő szerint a nyolchónapos magzat túlélhette a támadást.

Felvágták a hasát, és eltávolították magzatát a méhéből annak a 23 éves állapotos nőnek, akit holtan találtak az Egyesült Államokban, írja a Telegraph. A Massachusetts tagállamban található Worcester város rendőrsége keresi a tettest. Az orvosszakértő szerint a magzat nyolchónapos lehetett, és túlélhette a brutális beavatkozást.

Az anyát, Darlene Haynes-t hétfőn találta meg a főbérlő, aki orrfacsaró szagot kezdett érezni az asszony lakásából. A rendőrség szerint napok óta halott lehetett a nő, akinek ágyneműbe csavart testét a hálószobában találták meg. A BBC szerint utoljára az előző csütörtökön adott életjelet magáról a nő, aki egy SMS-ben azt írta egy ismerősének, hogy egy barátjával iszogat a lakásában.

Legutóbb június elején történt hasonló eset az Egyesült Államokban. Akkor egy a terhessége harmadik harmadában járó nő hasából vágta ki a kisbabát, és hazudta magáénak egy amerikai nő. Az anya és a gyermeke egyaránt belehalt a brutális támadásba.

Két évvel korábban pedig halálra ítélték a 39 éves Lisa Montgomery-t, mert elrabolta a nyolcadik hónapban lévő 23 éves Bobbi Jo Stinnettet, majd megfojtotta egy kötéllel, és egy konyhakéssel kivágta magzatát.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport