József, Bánk
-7 °C
0 °C

Hasához ragasztották a férfiasságát

2009.08.04. 11:04
Négy nővel kavart egyszerre egy wisconsini férfi, meg is járta. A nők rájöttek, szövetséget kötöttek és egy tubus pillanatragasztóval szörnyű bosszút álltak.
Michelle Belliveau futva menekült, amikor a férfi sikoltozni kezdett
Michelle Belliveau futva menekült, amikor a férfi sikoltozni kezdett

Szörnyű bosszút állt négy felszarvazott asszony közös szeretőjén. A rendőrség közleménye szerint gonosz tervük legfőbb eszköze egy tubus pillanatragasztó volt.

A 36 éves férfi, akinek a nevét bizalmasan kezelik a rendőrök, három nővel csalta egyszerre a feleségét. Neje - akinek a nevét szintén bizalmasan kezelik, felfedezte férje titkos viszonyait, de szembesítés helyett bosszút forralt, amibe beavatta az egymásról korábban mit sem tudó szeretőket is.

Az egyik szerető, a 48 éves Therese Ziemané volt a főszerep a tervben. "Dögönyözést" igérve egy motelba csábította a férfit, ahol bekötötte szemét és az ágyhoz kötözte. Ekkor behívta társait, a 44 éves Wendy Sewellt, a 43 éves Michelle Belliveau-t és a férfi szintén meg nem nevezett nejét.

"Melyikünket szereted jobban" - szegezte a költői kérdést a férfinak Sewell a Chicago Tribune beszámolója szerint. Ezután gázspray-vel lefújták, arcon ütötték, aztán tervük leggonoszabb részét is megvalósították.

Pillanatragasztóval a hasához ragasztották nemi szervét. A férfi visítozni kezdett, amire kínzói elmenekültek.

A rendőrség személyes szabadság korlátozásával és negyedrendú szexuális támadással gyanúsítja a bosszúálló nőket. Áldozatukat kórházba szállították, ahol sikeresen leválasztották péniszét a hasáról. Már hazaengedték.