Kaszákkal esett egymásnak két család

2009.08.06. 21:51
A rendőrség szerint százan estek egymásnak csütörtökön a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Paszabon, ahol két férfi vitájával kezdődött a verekedés. A rokonok kapákkal és kaszákkal kapcsolódtak be a vitába, a rendőrök öt embert állítottak elő, és a biztonság kedvéért egész éjjel a településen maradnak.

Botokkal, kapákkal és kaszákkal felfegyverkezve esett egymásnak két család csütörtökön kora este a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Paszabon. Egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan mi volt a konfliktus alapja.

veroce

A rendőrség szerint két férfi között Paszab kocsmájában kezdődött a vita, majd folytatódott abban az utcában is, ahol mindketten élnek. Akkor viszont már a hozzátartozók is beszálltak. A rendőrség szerint körülbelül százan, a helyi polgármester szerint pedig nagyjából harmincan vettek ebben részt. Egyelőre úgy tudni, hogy hárman sérültek meg, valószínűleg csak könnyebben.

Fedor Rita, a megyei rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője elmondta: több városból érkeztek Paszabra rendőrök és a kommandósokat is odaküldték. Öt embert állítottak elő.