Kerülje el a belvárost huszadikán!

2009.08.18. 14:54
Több főutat lezárnak Budapesten és sok helyen tilos megállni az augusztus 20-i ünnepségek miatt, közölte honlapján a rendőrség.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a honlapján közzétette a nemzeti ünnephez kapcsolódó forgalomkorlátozásokat. Sok főutat lezárnak, nem szabad parkolni a belváros számos pontján.


Augusztus 20. nagyobb térképen való megjelenítése

Tilos lesz megállni 19-én 6 órától augusztus 24. reggel fél ötig a pesti alsó rakparton a Lánchíd és az Erzsébet híd között, a Szent Jobb körmenet miatt pedig a Nádor utcában, az Arany János utcában és a Szent István téren, de lezárhatják a Bajcsy-Zsilinszky utat is a Nagysándor József utca és a Szent István Bazilika között.

Az állami ünnepségek miatt tilos lesz megállni augusztus 19. éjféltől 21. reggel fél ötig a többi között a Kossuth téren, a Balassi Bálint utcában a Szalay utca és a Markó utca között, a Miniszterelnöki Hivatal parkolójában, a Vértanúk terén, a Szalay utca, Akadémia utca, Kelenhegyi út minkét oldalán, a budai alsó rakparton a Lánchíd és a Lágymányosi híd, a pesti alsó rakparton pedig az Erzsébet híd és a Közraktár utca között.

Elterelik a forgalmat augusztus 20-án 17 órától 23 óráig a Budaörsi úton a Villányi úti kereszteződésben, valamint a B-A-H csomópontnál, a Móricz Zsigmond körtéren, az Üllői út - Ferenc körút kereszteződésében, az Astoriánál, a Kálvin téren, a Nyugati téren és a Bajcsy-Zsilinszky út - Andrássy út kereszteződésben is.

A BRFK arra kéri az autósokat, hogy a megváltozott forgalmi rendnek megfelelően, fokozott figyelemmel közlekedjenek.