Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Rendőrgyilkost fogtak a kiszombori rendőrök

2009.11.01. 10:19
Romániában meggyilkoltak egy határőrt, az egy gyanúsított Magyarországra menekült. Hamar elfogták.

A magyar rendőrök úgy tudják a romániai Nagyszentmiklósi Határrendőrségi Kirendeltség objektumőrét szombaton hajnalban érte halálos lövés a településen. A román rendőrök azonnal el kezdték keresni a feltételezett elkövetőket. Megtaláltak négy embert, de egy férfi megszökött. Az eset után azonnal értesítették a magyar hatóságokat és nemzetközi elfogató parancsot adtak ki a szökésben lévő férfi ellen. A fényképét is mindenhová elküldték.

Ez a fotó segített elfogni a férfit. Az egyik határrendész - miután megérkezett a fotó a határrendészeti kirendeltésre - felismerte a férfit, aki nem sokkal korábban az átkelőhelyen belépett az országba. Ezután ellenőrző-áteresztő pontokat állítottak fel a lehetséges útvonalon és itt akadt fenn a 19 éves román férfi. Azonnal őrizetbe vették és átadták a román szerveknek - mondta a szóvivő.