Jónás, Renátó
5 °C
18 °C

Elfogták a szabadulóművész rabot

2009.11.04. 10:37
Harry Houdinit megszégyenítő módon bújt ki bilincseiből egy 32 éves férfi, miután kórházba vitték. Csak harminc percig élvezhette a szabadságot.

Fél óra alatt elfogta a rendőrség azt az elítéltet, aki kórházba szállítása után szerdára virradó éjjel megszökött az intézményből - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK).

A 32 éves férfit a váci börtönből szállították az egyik VII. kerületi kórház toxikológiájára, ahonnan éjjel 3 óra körül megszökött.

A BRFK akcióosztályának munkatársai azonnal megkezdték a felkutatását a kórház környezetében, majd fél óra múlva, a XIII. kerületi Kassák Lajos utcánál elfogták.

A rendőrség közleménye szerint a férfi úgy tudott megszökni a kórházból, hogy az ágyhoz rögzített bilincsből a kezét, majd a bőrből készült lábbilincsből a lábát is kiszabadította.

A rab ellen fogolyszökés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?