Rendőrök védik a megkéselt dajkát

2009.11.05. 17:16
Rendőri védelmet kapott az a dajka, akit korábban egy budapesti óvodában késeltek meg. A késelőt, aki a gyerekek szeme láttára vágta, majd szúrta meg a nőt, keresik. A támadó egyébként a nő volt élettársa.

Megkéseltek egy dajkát szerdán egy erzsébetvárosi óvodában. A késelő a nő volt élettársa. A megszúrt dajka súlyosan megsérült. A támadásnak több óvodás gyerek is szemtanúja volt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) tájékoztatása szerint a 39 éves Vass Józsefet nagy erőkkel keresik a rendőrök, ehhez a lakosság segítségét is kérik.

A férfi a CPD-671 rendszámú szürke Volkswagen Ventóval menekült. A kocsi különös ismertetőjele, hogy a motorháztető fekete színű. A késelőt és kocsiját is körözik, a férfi ismert címeit ellenőrzik.

A BRFK elrendelte a súlyosan sérült, kórházban lévő nő és családja védelmét. A rendőrség kéri, hogy aki tudja, hol lehet Vass József, tájékoztassa a rendőrséget a 06-1-461-8100 városi számon. Névtelenül is lehet bejelentést tenni a telefontanú 06-80-555-111 zöld számán, vagy a központi segélyhívókon.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport