Feladta magát a dajka szurkálója

2009.11.06. 08:35 Módosítva: 2009.11.06. 11:57
Sikoltoztak félelmükben a gyerekek, amikor dajkájukra rátámadt egy férfi. A támadó az áldozat volt élettársa, két nappal a támadás előtt már halálosan megfenyegette, de a rendőrség nem tett semmit. A támadó pénteken feladta magát.

Elfogta a rendőrség azt a 39 éves férfit, aki szerdán egy budapesti óvodában a gyerekek szeme láttára többször is megszúrta dajkaként dolgozó volt élettársát. A támadás után elfogatóparancsot adtak ki ellene. Folyamatosan ellenőrízték valószínűsíthető tartozkodási helyeit, és egyik rokonával is kapcsolatban voltak, de végül a támadó önként adta fel magát.

Áldozata, a dajka csütörtök este nyilatkozott a Tv2 Tények című műsorában. Mint mondta, volt élettársa hétfőn békülni akart vele, de amikor elutasította, megfenyegette, hogy "lekaszabolja". Ő feljelentést tett a rendőrségen, de a rendőrök nem léptek az ügyben. Két napig nem mert kimozdulni otthonából, szerdán viszont bement munkahelyére, ahol a férfi megtalálta és megtámadta.

"Szúr, ahol ért" - nyilatkozta a Tényeknek. A gondozására bízott gyerekek sikoltoztak és őrjöngtek félelmükben.

A férfi mellkason és nyakon szúrta, arcát pedig megvágta. A kórházban nyilatkozott, azt mondta, fáj a melkasa, gyenge és enni sem tud. Nem érti, hogy a rendőrség feljelentése után miért nem tett semmit.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport