Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Feladta magát a dajka szurkálója

2009.11.06. 08:35 Módosítva: 2009-11-06 11:57:31
Sikoltoztak félelmükben a gyerekek, amikor dajkájukra rátámadt egy férfi. A támadó az áldozat volt élettársa, két nappal a támadás előtt már halálosan megfenyegette, de a rendőrség nem tett semmit. A támadó pénteken feladta magát.

Elfogta a rendőrség azt a 39 éves férfit, aki szerdán egy budapesti óvodában a gyerekek szeme láttára többször is megszúrta dajkaként dolgozó volt élettársát. A támadás után elfogatóparancsot adtak ki ellene. Folyamatosan ellenőrízték valószínűsíthető tartozkodási helyeit, és egyik rokonával is kapcsolatban voltak, de végül a támadó önként adta fel magát.

Áldozata, a dajka csütörtök este nyilatkozott a Tv2 Tények című műsorában. Mint mondta, volt élettársa hétfőn békülni akart vele, de amikor elutasította, megfenyegette, hogy "lekaszabolja". Ő feljelentést tett a rendőrségen, de a rendőrök nem léptek az ügyben. Két napig nem mert kimozdulni otthonából, szerdán viszont bement munkahelyére, ahol a férfi megtalálta és megtámadta.

"Szúr, ahol ért" - nyilatkozta a Tényeknek. A gondozására bízott gyerekek sikoltoztak és őrjöngtek félelmükben.

A férfi mellkason és nyakon szúrta, arcát pedig megvágta. A kórházban nyilatkozott, azt mondta, fáj a melkasa, gyenge és enni sem tud. Nem érti, hogy a rendőrség feljelentése után miért nem tett semmit.