Albert, Lipót
3 °C
12 °C

Három évet kapott a brit szexhittantanárnő

2009.11.25. 19:25 Módosítva: 2009-11-26 12:51:00
Csak nyolc napig járt a diákfiúval Madeleine Martin, tíz közösülés és egy közös tetoválás fért bele az időbe.

A szigorú tekintetű manchesteri hitoktatónőnek annyira megtetszett a 15 éves srác, hogy először ajándékokkal halmozta el, például mobiltelefont is adott neki, aztán gyors és heves kapcsolatba bonyolódtak, amit közös tetoválással koronáztak meg.

sxt

Jonathan Geake bíró az ítélethirdetéskor külön kitért arra, hogy a szerencsétlen kapcsolatnak tartós nyoma is maradt a fiú bőrén. Ráadásul nem is valami menő koponyás grafika vagy nonfiguratív kaszálás, sőt mégcsak nem is értelmetlen, de dekoratív szakszkrit/kínai szöveg, hanem a nő monogramja.
A 39 éves, kétgyermekes elvált asszony azért bukott le, mert a villámszakítás után két hónappal a fiú otthon elmesélte az ügyet, mire a szülei azonnal a rendőrséghez fordultak. Martin nem tagadott, ügyvédje is csak az asszony borzalmas lelkiállípotára tudott hivatkozni, mivel akkoriban vált el, nővére pedig meghalt rákban. Geake bíró mindezt mérlegelve 32 hónap börtönre ítélte, és élete végig rajtamarad a szexuális bűnözők listáján.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?