Elraboltak egy pusztaszabolcsi asszonyt

2009.12.04. 11:22
Rátört családjára, feleségét kirángatta a házából és egy kocsiba tuszkolva magával vitte az asszonyt egy a családjától már külön élő férfi. A rendőrök Miskolc közelében megtalálták és feltartóztatták a kocsit, amiből sértetlenül került elő a nő.

Csütörtökön hajnali ötkor egy 20 éves pusztaszabolcsi nő azzal riasztotta a Fejér megyei rendőrséget, hogy mostohaapja - aki már nem él velük- rájuk törte az ajtót, magával vitte feleségét. A nőt egy sötétkék kocsiba tuszkolta és elhajtott vele.

A férfi korábban is tett már hasonlót, akkor fogva tartotta a feleségét és meg is verte. Az autó ellen rögtön körözést adtak ki. A körözés alapján a miskolci rendőrjárőrök látták meg a kocsit a 26-os főúton, a Miskolchoz közeli Sajókeresztúron. Megállították és elfogták a férfit, az asszony sértetlenül szállt ki az autóból.

A borsodi megyeszékhelyre a Dunaújvárosi rendőrök mentek a férfiért, akit gyanúsítottként hallgattak ki személyi szabadság megsértése miatt. A férfit Székesfehérvárra vitték, ahol őrizetben van. Ha elítélik, három évet is kaphat.