Megverték a rendőrök, pedig csak elfutott

2009.12.12. 00:18
A kaposvári férfi azt állítja, hogy megverték a rendőrök, pedig csak annyi történt, hogy társával elfutottak a járőrök elől. Társának állítólag eltörték a kezét a fogdában.

Annyira megverték a rendőrök, hogy eltört az arccsontja - ezt állítja az a fiatalember, akit egy másik férfival együtt bűncselekmény gyanúja miatt állítottak elő Kaposváron. Elmondása szerint társának a kezét is eltörték. Szerintük csak annyi történt, hogy elfutottak a rendőrök elől. A rendőrség szerint nem volt bántalmazás, egy bűncselekmény gyanúja miatt állították elő őket - számolt be péntek este az RTL Híradó.

A fiatalember azt állítja, hogy rendőrök verték meg. A férfi az RTL Híradójának elmondta: az intézkedő rendőr felszólította, hogy hasaljon a földre, majd megbilincselte. Eközben faji hovatartozására utalt, és mindenféle obszcén megjegyzéseket tett.

A férfi szerint társát is megverték a fogdában, állítólag eltörték a kezét.

A rendőrség erről semmit sem tud. Koncz Katalin, a Kaposvári Rendőrkapitányság szóvivője az esettel kapcsolatban elmondta: kedden hajnalban két embert állítottak elő bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Mindkettőt tanúként hallgatták meg, azután szabadon bocsátották őket. A két férfi feljelentést tesz a katonai ügyészségen.