Szamurájkarddal kettévágták egy nő fejét Salgótarjánban

2009.12.14. 20:34 Módosítva: 2009.12.15. 08:14
Féltékenységből volt barátnőjére támadt egy férfi szamurájkarddal Salgótarjánban, a nő meghalt. A vele lévő férfit egyik kezét a támadó csuklóból levágta, a másikon az ujjait metszette le egy boltban. Meg nem erősített információk szerint hétfő éjszaka ő is meghalt. A szamurájkardos elmenekült, kommandósok fogták el.

Véres leszámolás történt hétfőn este Salgótarján belvárosában. Egy férfi szamurájkarddal megtámadott egy párt a Pécskő úti élelmiszerbolt előtt. Volt barátnőjének kettéhasította a fejét (korábbi hírek arról szóltak, hogy a nő a kezén sérült meg). Szemtanúk szerint a támadó többször is lesújtott a nő fejére, aki a bolt előtti járdán összeesett, életét a mentősök már nem tudták megmenteni.

A megtámadott pár másik tagja az élelmiszerboltba menekült, ahol segítségért kiabált, de a bent lévők semmit nem mertek csinálni. A férfit a boltban érte a támadás, ahová a szamurájkardos utána szaladt, hogy ott folytassa a kaszabolást: a védekező férfinak levágta az egyik kezén az ujjait, másik karjába belevágott és a kezét csuklóban levágta. A fejére is lesújtott, majd elmenekült Somlyóbánya felé. Meg nem erősített információk szerint ő is meghalt. A szamurájkardost nem sokkal később a Cserhát bevetési alosztály kommandósai fogták el.

A boltban volt még egy vásárló is, ő és az eladó sem sérült meg a támadásban.